Rozvoj talentovaných pracovníků v praxi - Kuchynková, Ladislava
Analýza súčasného stavu v oblasti rozvoja talentov a návrh možných zlepšení v prostredí konkrétnej organizacie, empirický výskum. Pre účely výskumu bola vybratá česká pobočka jednej z najvýznamnejších svetových bánk.