Nemzetközi kitekintés - a devizahitelezés problematikája és kezelése Szlovákiában - Nagy, Ladislav
Bankový systém Slovenska v 90. rokoch. Premenlivá úverová politika bánk. Privatizácia bánk. Úverovanie v cudzej mene. Bankové úvery pre malé a stredné podniky.