Investice do nemovitostí určené nejen pro seniory - Novotný, Josef
Príspevok poukazuje na niekteré podnikateľské a investičné možnosti spojené s investíciami do nehnuteľností, určené nielen pre seniorov, ktoré sa objavujú na trhu v Českej republike. Populačné zmeny v ČR, investičný potenciál. Investovanie do nehnuteľností a zariadení nielen pre seniorskú populáciu.