Význam a uplatnenie projektového vyučovania v príprave budúcich učiteľov ekonomických predmetov na VŠE v Prahe - Krpálková Krelová, Katarína
Učiteľ ekonomických predmetov. Projektové vyučovanie ako moderná koncepcia vzdelávania. Tradičné vyučovanie vs. projektové vyučovanie. Využitie projektového vyučovania v príprave učiteľov ekonomických predmetov na VŠE v Prahe. SWOT analýza využívania projektového vyučovania.