Measurement of Inequality in Slovakia - Sipková, Ľubica, 1962-
Príjmová nerovnosť v rergiónoch Slovenska. Metodológia Tasritano použitím zovšeobecnenej kvantilovej Kappa funkcie. Gini, DeVergottini a Tarsitano index miery nerovnosti.