Innovation Space of the Business Models - Bednár, Richard, 1985-
Charakter inovácií v modeloch obchodu, limity inovačného priestoru a jeho tendencie. Biznis model Canvas a jeho štruktúra. Typológia reálnych obchodných modelov a ich vývoj. Prípadová štúdia inovatívneho biznis modelu.