Segmentácia založená na hodnotách zákazníka: prípadová štúdia na trhu s potravinami - Karimov, Sherzod
Hodnoty a hodnotová orientácia v súčasnom spoločenskom dianí. Vybrané teórie hodnôt. Meranie hodnôt. Teória hodnotového reťazca spotrebiteľa. Aplikovanie teórie hodnotového reťazca spotrebiteľa na základe zoznamu hodnôt LOV. Vplyv pohlavia na hodnotovú orientáciu spotrebiteľa. Segmentácia zákazníkov na základe hodnôt.