Cykloturizmus na Slovensku - Ondrášiková, Ľubica, 1961-
Charakteristika cykloturizmu. Druhy cykloturizmu. Trh cykloturizmu. Segmentácia cykloturistov a športových cyklistov. Cykloturistická infraštruktúra. Komunikačná podpora. Národná stratégia rozvoja cyklistickej dopravy a cykloturistiky v Slovenskej republike. Swot analýza cykloturizmu na Slovensku.