Crowdfunding a jeho druhy - Jiřinová, Kateřina
Moderné pojmy crowdfundingu a jeho tri hlavné typy. Crowdfunding založený na odmene, založený na mikropôžičkách a založený na investíciách. Projekty a mediálna podpora crowdfundingu v Česku.