Novela Zákonníka práce účinná od 1. marca 2015 - Mičudová, Tatiana
Od 1. januára 2015 mala do účinnosti vstúpiť novela Zákonníka práce, čo sa však nestalo. Novelu do parlamentu vrátil prezident. Národná rada SR preto dňa 28. 1. 2015 opakovane schválila novelu zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce v z. n. p., ktorá nadobudne účinnosť dňa 1. 3. 2015.