Kedy Česi prijmú euro - Lehuta, Michal
Príprava vstupu Českej republiky do eurozóny. Podpora vládnych predstaviteľov, nesúhlas strany ANO a opozície. Povinnosť vyplývajúca z prístupovej zmluvy k Európskej únii. Výhody prijatia eura. Splnenie makroekonomických kritérií potrebných na vstup do eurozóny. Skeptická verejnosť. Krajiny, ktoré majú prijať euro.