Nehmotné aktíva a ich podiel v transformačnom procese podnikov na Slovensku - Gubová, Klaudia, 1986-
Podiel jednotlivých druhov nehmotných aktív v transformačnom procese výrobných podnikov na Slovensku, analýza príčin skúmaného javu a ich korelácia v analyzovaných podnikoch. Východiská, závery a odporúčania, ktoré by mali prispieť k zlepšeniu situácie v oblasti využitia nehmotných aktív v rozvoji kvality v podnikoch Slovenskej republiky.