Tsipras zahral ruskou kartou - Pressburg, Adrian Peter
Návšteva gréckeho premiéra Alexisa Tsiprasa v Moskve. Otázka poskytnutia finančnej pomoci Grécku. Mešec zostáva zavretý. Orientácia Ruska na investície do prieskumu, ťažby a prepravy energonosičov. Návšteva Tsiprasa do Moskvy ako vnútropolitické gesto vzdoru proti eurokratom.