Vývoj cash managementu v důsledku ekonomické recese - Scholleová, Hana
Hospodárska recesia priniesla so sebou aj pozitívne dôsledky, napr. v oblasti riadenia firiem. Autorky sledujú posun v cash managemente posledných rokov a vývoj v používaní nástrojov riadenia pracovného kapitálu a cash managementu. Cash pooling ako moderný nástroj podporujúci cash management.