Dekáda poistenia v starobe na Slovensku ako členskej krajine Európskej únie - Bednárik, Rastislav
Popis, vývoj a perspektívy dôchodkového systému na Slovensku. Nastavenie a zmeny parametrov priebežného a kapitalizačného piliera v období po vstupe SR do Európskej únie.