Comparison of perception of external influences on family businesses in the Slovak Republic and in selected European country - Šúbertová, Elena
Rodinný podnik v kategórii malých a stredných podnikov a aktuálne znalosti rodinného podniku. Hodnotenie podnikateľského prostredia v dvoch členských štátoch Európskej únie - v Slovenskej republike a Maltskej republike.