Finančné trhy a ich budúci vývoj - Ivanová, Pavlína
Fundamentálnou otázkou finančných trhov je dostatok alebo nedostatok kapitálu. Nové formy regulácie finančných trhov, zadlženosť ekonomických subjektov, reštrukturalizácia finančných trhov, banková únia, kvantitatívne uvoľňovanie a zadlženosť subjektov, riziká deficitného hospodárenia národných rozpočtov, kumulácia krízových faktorov na finančných trhoch.