Výskumný projekt ako východisko pre tvorbu cudzojazyčnej učebnice – „Vedecký jazyk v univerzitnom prostredí“ - Széherová, Eva
Ciele projektu. Zvýšenie kvality kultivovaného písomného i ústneho akademického prejavu a realizácia programu Unicert. Cieľ a výsledok projektu: tvorba moderných, účelovo zameraných učebníc v nemeckom, anglickom, francúzskom, španielskom a slovenskom jazyku ako dôležitého didaktického komunikátora v novom predmete Akademický jazyk s interdisciplinárnou aplikáciou v ďalších predmetoch študijného programu.