Súbežné pracovné pomery - Matlovičová, Iveta
Pravidlá pri uzatváraní viacerých pracovných pomerov. Pracovný pomer u dvoch a viacerých zamestnávateľov. Sociálne poistenie. Poradie odvodovej povinnosti. Zdravotné poistenie. Ak občan SR pracuje súbežne vo viacerých krajinách EÚ, má povinnosť požiadať o určenie príslušnej legislatívy pre účely sociálneho zabezpečenia.