Úspech manažmentu - optika spokojnosti zamestnancov - Poniščiaková, Oľga
Úspech či neúspech riadiacich pracovníkov je determinovaný rôznymi faktormi, ktoré možno vyčísliť, ale povesť sa šíri aj ústnym podaním. To zaváži často viac, ako tie najlepšie ekonomické úspechy a postavenie na trhu. Vedúci zamestnanci a ich vplyv na vytváranie pracovnej atmosféry, plnenie úloh a spokojnosť zamestnancov. Štýly riadenia - autokratický a demokratický. Pracovné vzťahy, pracovná záťaž, odpracované roky v podniku.