Náležitosti faktúry vyhotovené s miestom dodania v inom členskom štáte, ak osobou povinnou platiť daň je príjemca tovaru alebo služby - Válek, Juraj, 1981-
Faktúra vyhotovená pri dodaní tovaru alebo služby s miestom dodania v inom členskom štáte. Náležitosti, ktoré takto vyhotovená faktúra musí a nemusí obsahovať.