Zlý slovenský turistický rok - Horváthová, Jarmila
Pokles návštevnosti turistických destinácií Slovenska v minulom roku. Krajiny, z ktorých sa v SR ubytovalo najviac hostí. Faktory, ktoré spôsobili pokles množstva turistov. Jeden z najväčších problémov - právne podmienky podnikania v cestovnom ruchu. Išpirovať sa úspešnými.