Trends in the Development of Tourism Marketing Communications - Mišúnová, Ema
Marketingová komunikácia samosprávy v Banskej Bystrici. Nástroje marketingovej komunikácia na propagáciu udalostí v meste. Návrhy na vylepšenie súčasnej stratégie marketingu mesta v oblastiach stratégie, imidžu, značky, vzťahov s verejnosťou, marketingového výskumu, segmentácie potenciálnych návštevníkov a sociálnej siete Facebook.