Proces zmeny vzdelávacích metód vplyvom učebných štýlov - Töröková, Anikó, 1963-
Komparácia definícií učebných štýlov domácich i zahraničných autorov. Hlavné znaky kognitívneho a učebného štýlu na základe charakteru, počtu dimenzií, viazanosti obsahu, zamerania a vnímania. Príspevok prezentuje aj skúsenosti autorov so zmenou vyučovacích metód na základe zistených štýlov učenia sa študentov prvého ročníka prvého stupňa Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave.