Zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení s komentárom - Prušíková, Jana
Úprava viacerých oblastí zdravotného poistenia novelou zákona, ktorá vstúpi do účinnosti 1.5.2015, 1.9.2015 a 1.1.2016. Príklady k zákonu o zdravotnom poistení.