Možno cez internet predávať tovar chránený ochrannou známkou? - Bystrická, Katarína
Prevádzkovatelia internetových obchodov sú z pohľadu obchodného práva podnikateľmi, vykonávajúcimi činnosť na základe osvedčenia o živnostenskom oprávnení. Prevádzkovatelia internetových obchodov sú povinní dbať na to, aby pri svojej propagácii nezneužívali a nevyužívali registrované ochranné známky iných subjektov, a to bez osobitného povolenia – licencie.