Cross-Border Merger and Acquistions – Motives and Barriers - Polednáková, Anna, 1957-
Cezhraničné fúzie a akvizície vo finančnom manažmente podniku. Fúzie a akvizície v EÚ a ich hlavné charakteristiky. Faktory ovplyvňujúce cezhraničné fúzie a akvizície. Bariéry cezhraničných fúzií a akvizícií - štrukturálne, technické, informačné, kultúrne.