Negative influence of tourism industry on ecological environment - Mišúnová, Ema
Turizmus ako spoločenská aktivita, ktorá vplýva na formovanie priestorových štruktúr. Orientácia na zachovanie ekologickej rovnováhy a krajinného potenciálu územia. Riešenie konfliktných vzťahov medzi ekologickým prostredím a turizmom.