Kreatívna pedagogika - cesta k vytvoreniu tvorivého prostredia - Krajňáková, Emília
Pojem a koncepcia kreatívnej pedagogiky. Zmeny vo svete a školstve podmieňujúce rozvoj kreatívnej pedagogiky. Metóda projektov ako vzdelávacia metodika. Projektové vyučovanie. Rozvoj tvorivej aktivity osobnosti v systéme nepretržitého vzdelávania. Vytvorenie tvorivého prostredia.