Religiosity in Slovakia after the Social Change in 1989 - Matlovič, René
Vývoj religiozity a religióznej štruktúry populácie Slovenska po roku 21989. Hlavné náboženské skupiny na Slovensku v rokoch 1991-2011. Miera religiozity a konfesionálna štruktúra veriacich na Slovensku (2011). Študenti a náboženstvo.