Kam až sahá ISIS? Radikální proudy v Alžírsku - Koptišová, Evelína
Alžírsko ako nie príliš stabilná moslimská krajina s pestrou históriou. Parlamentné voľby v roku 1992 a prevzatie moci armádou. Násilné protesty, výnimočný stav a zákaz činnosti Islamského frontu spásy (FIS). Frakcia mladých radikálov s názvom Ozbrojená islamská skupina (GIA). Alžírska snaha boja proti terorizmu. Až sa rozpadne ISIS.