Sociální aspekty přechodu studentů ze vzdělávání do zaměstnání - Pelikánová, Iva
Problematika vzdelanostnej spoločnosti a kľúčového momentu, kedy študenti opúšťajú vzdelávací systém aby svoje schopnosti a vedomosti uplatnili na trhu práce. Sociálne aspekty prechodu študentov zo vzdelávania do zamestnania.