Jak učit etiku v sociální práci - Nečasová, Mirka
Aplikácia prvkov vybraných etických teórií na príklade z praxe. Hlavné možné spôsoby výučby etiky a jej potreba v sociálnej práci. Etika a povaha sociálnej práce.