Metódy sociálnej práce s deťmi zažívajúcimi domáce násilie - Marková, Dagmar
Problematika domáceho násilia páchaného na deťoch. Teoretické prístupy, ktoré vysvetľujú príčiny domáceho násilia z rôznych hľadísk. Formy a klasifikácia násilia podľa WHO. Zmapovanie konkrétnych postupov a metód sociálnej práce s deťmi zažívajúcimi domáce násilie.