Motivační systém konkrétní neziskové organizace s ohledem na potřeby zaměstnanců - Kubáčková, Eva
Miera zhody motivačných prvkov využívaných, či prítomných v postupoch a dokumentácii, v konkrétnej neziskovej organizácii a s reálnymi potrebami jej zamestnancov.