Ľudský a medzinárodný rozvoj v čase finančnej a hospodárskej krízy - Vongrej, Marián
Index ľudského rozvoja a tri rozmery ľudského rozvoja. Finančná a hospodárska kríza na začiatku 21. storočia. Plán Svetového rozvojového hnutia týkajúci sa medzinárodného rozvoja v priebehu krízy.