Málo sa čerpajú, veľa rozhadzujú - Lehuta, Michal
Problematika čerpania eurofondov na Slovensku. Vyčerpané len dve tretiny, dve prepadnuté miliardy. Slovensko ako jedna z troch krajín, kde sa fondy nečerpajú dostatočne. Nefér dohody. Poučenie z krízového vývoja. Nehospodárske nakladanie z európskymi prostriedkami.