Ukazovateľ konkurencieschopnosti - Chajdiak, Jozef
Analýza konkurencieschopnosti divízií SK NACE. Postup merania konkurencieschopnosti a jeho vypovedacia schopnosť. Ukážka výpočtu koeficienta konkurencieschopnosti na báze údajov za rok 2010.