Role uživatele a zjišťování potřeb v procesu komunitního plánování sociálních služeb - Kubalčíková, Kateřina
Analýza potrieb a rozvoj sociálnych služieb pre jednotlivé skupiny užívateľov v danej lokalite. Tvorba plánov rozvoja sociálnych služieb na lokálnej úrovni a využitie komunitného plánovania ako špecifickej metódy sociálnej práce. Metódy a techniky komunitného plánovania a ich vzájomná kombinácia.