Univerzálny model neexistuje - Žitňanský, Eduard
Proces odovzdania rodinnej firmy do rúk nástupcov. Ťažké rozhodnutie. Univerzálny model neexistuje. Dôležitý vzťah rodičov a detí. Skúsenosti dôležitejšie ako úroveň vzdelania. Úspešnosť nástupníctva. Odovzdávanie firmy ako aj psychologický a osobnostný problém.