Partnerstvo neziskových organizácií a podnikateľských subjektov ako predpoklad finančnej udržateľnosti neziskových organizácií - Majdúchová, Helena, 1963-
Pojmy finančná stabilita neziskových organizácií a finančná udržateľnosť mimovládnej organizácie. Žiadosť o podporu podnikov zo strany mimovládnych organizácií. Prekážky vzájomnej spolupráce zo strany podnikov. Motivácia pre podporu neziskového sektora zo strany podnikov. Analýza štatistickej závislosti neziskových organizácií.