[Trh práce na Slovensku: analýzy a prognózy] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá si kladie za cieľ poskytnúť komplexnú informáciu o doterajšom vývoji, súčasnej situácii, ako aj očakávaných budúcich zmenách na slovenskom trhu práce.