Analýza väzieb faktorov podnikovej konkurencieschopnosti - Štetka, Peter, 1986-
Identifikácia signifikantných faktorov konkurencieschopnosti podniku a analýza väzieb medzi nimi navzájom (interné korelácie) a vo vzťahu k iným faktorom podnikovej konkurencieschopnosti (externé korelácie). Využitie nástrojov korelačnej a regresnej analýzy dát obsiahnutých v prieskume Barometer24.