Etika biotechnologických zásahov do ľudského genómu: argumenty rizikovosti a zničenia ľudskej prirodzenosti - Sýkora, Peter
Etickosť a neetickosť zásahov do ľudskej prirodzenosti pomocou "dedičnej genetickej modifikácie" (inheritable genetic modification - IGM). Evolučné zmeny ľudského genómu a vyjadrenia evolučných biológov.