Eticko-ekonomické myšlienky vybraných predstaviteľov metodologického individualizmu - Vongrej, Marián
Normatívny prístup v ekonómii predstavuje dôležité miesto v chápaní javov a procesov v mikroekonómii a následne aj v makroekonómii. V rámci skúmania eticko-hospodárskych myšlienok sa vychádza vybraných predstaviteľov metodologického individualizmu: F. A. Hayeka, M. Novaka, J. Buchanana a G. Beckera.