Slovak PAYG scheme financial stability and ABM model - Šebo, Ján
Problematika výziev, ktorými priebežný dôchodkový pilier (PAYG) spolu s príspevkovo definovanou (DC) sporivou schémou čelí pri neexistencii automatického vyrovnávacieho mechanizmu (ABM).