Rozvoj cestovného ruchu v lokalitách kultúrneho dedičstva UNESCO - Maráková, Vanda
Význam svetového dedičstva UNESCO pre jeho zachovanie a využívanie v cestovnom ruchu. Rozvoj cestovného ruchu v lokalitách kultúrneho dedičstva UNESCO.