Zásuvková rarita - Legéň, Marek
Budúci potenciál elektromobilov. Európske krajiny, kde sa darí elektromobilom. Najpredávanejšie elektrické autá na svete. Stratégia rozvoja elektromobility na Slovensku. Rozšírené nabíjanie. Podpora elektromobilov rôznymi finančnými zvýhodneniami. Vozidlový park osobných elektromobilov v SR.