Pension schemes as complex socio-economic dynamic system - Šebo, Ján
Kritika tradičných prístupov k modelovaniu a dizajnovaniu DC dôchodkových schém. Prezentácia objektívneho a metodologicky stabilnejšieho prístupu dynanických stochastických procesov, ktoré by mohli vniesť viac poznania a pochopenia komplexnosti dôchodkových schém pri dosahovaní ich socioekonomických cieľov.