Zálohovanie: Hodnota dát je nevyčísliteľná - Oravec, Jozef
Pravidelné zálohovanie firemných dát. Prečo pravidelne zálohovať. O zálohy sa môžu postarať aj špecializované firmy. Odstránenie duplicitných, nadbytočných kópií dát.